+31 853015542 info@aerinspect.com
Nederland Sinds 2014 Toonaangevend

Over ons

Ons Team

Veiligheid voorop

"Wij zijn een van team getalenteerde individuen die zich toeleggen op het industriëel gebruik en pioniers van de nieuwste drone-technologie"

Aerinspect heeft uitgebreide kennis op elk vakgebied waar zij zich op richt. Door middel van verschillende specialisten wordt er een kwalitatief, nauwkeurig en compleet eindproduct gerealiseerd.

Eén van de specialisaties is het inwinnen en verwerken van geografische data. Aerinspect levert 2D en 3D modellen die de basis zijn voor volumemetingen, hoogtemetingen, DTM’s (Digitale Terrein Modellen), 3D visualisaties en plattegronden voor bijvoorbeeld projectmanagement.

Naast geografische data inwinning specialiseert Aerinspect zich in het uitvoeren van inspecties. Er kan gedacht worden aan markten als de petrochemie, offshore, bouwkunde, civiele techniek en installaties. Het vervaardigen en verwerken van de data in zowel RGB als infrarood zijn de mogelijkheden.
Inspecties van windturbines, isolatie, lekkages, zonnepanelen, hoogspanningsmasten, kunstwerken en moeilijk toegankelijke locaties behoren tot de mogelijkheden.

https://aerinspect.com/wp-content/uploads/2017/11/ir3-470x320.png

37

AFGERONDE PROJECTEN

4

LOPENDE PORJECTEN

731

ONBEMANDE VLIEGUREN

82

BEMANDE VLIEGUREN

12

SPECIALISTE PARTNERS

Consultants waar je op kunt bouwen

Van idee naar Resultaat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vitae arcu nec metus ultrices scelerisque facilisis id leo. Praesent iaculis lorem ut dictum tempus. Pellentesque sit amet erat at orci bibendum consequat.