+31 853015542 info@aerinspect.com
Nederland Sinds 2014 Toonaangevend

TRAFFIC ANALISYS

NEW AND BETTER

TRAFFIC ANALISYS

https://aerinspect.com/wp-content/uploads/2016/11/Logiroad-480x306.png

Geavanceerde verkeersanalyse van luchtvideogegevens

Luchtbewaking overwint de beperkingen van traditionele methoden voor het verzamelen van verkeersgegevens vanwege de mobiliteit, complexiteit en het vermogen om grote gebieden te bestrijken. Sensoren in de lucht bieden voldoende gegevens om de locatie van het voertuig en de bewaking van bewegingen mogelijk te maken; verdere verwerking en evaluatie van de gegevens vergt echter vaak enorme inspanningen.

Onze oplossing biedt een nieuwe gespecialiseerde oplossing voor automatische analyse van verkeersactiviteit in luchtvideo's. Het biedt veel nieuwe mogelijkheden op het gebied van verkeersanalyse dankzij de volledig automatische berekening van een breed scala aan verkeersparameters zoals snelheid, dichtheden en poorttelling.

De ultieme oplossing

De analyse is gebaseerd op automatische extractie van tijd-ruimtetrajecten van voertuigen in luchtvideo. Deze benadering maakt automatische berekening mogelijk van een breed scala van verkeersparameters, zoals snelheid, versnelling en poorttelling, en biedt zo spannende nieuwe mogelijkheden voor verkeersevaluatie.

Geen noodzaak voor geavanceerde apparatuur

Alle parameters zijn afgeleid via een geavanceerde computeranalyse van videogegevens. Deze video's voor de analyse kunnen worden gemaakt door een gewone camera gemonteerd op UAV of mast. Er zijn geen  dure geavanceerde sensoren of apparatuur nodig.

Buitengewone prestaties

Dankzij de langetermijnontwikkeling van efficiënte detectie- en trackingalgoritmen voor luchtanalyse, leveren wij resultaten van hoge kwaliteit. Het is een volledig automatisch hulpmiddel dat in staat is om van zijn fouten te leren en in de loop van de tijd te verbeteren.