Shared

SmartSense biedt een innovatief hulpmiddel voor onderhoud door technici directe toegang te bieden tot al het personeel in hun ecosysteem met behulp van digitale mogelijkheden.

SmartSense is ontwikkeld door uitgebreid samen te werken met technici ter plaatse, waar ze hun pijnpunten en belemmeringen voor strategische doelen begrijpen. Deze technologie is ontworpen om op alle draagbare veldapparatuur te werken.

Wat kan SmartSense doen?

Vorm teams of nodig collega’s uit in de context van een probleem

Taken overdragen en delen

Geautomatiseerde rapportgeneratie

Experts aanbevelen op basis van activageschiedenis

Intuïtief gegevens uit het veld vastleggen (bijv. als foto’s, video’s of notities)

Snelle AI Brain Building

Ons Visuele Inspectie AI-proces bouwt snel nauwkeurige AI “Brains” in een fractie van de tijd van andere oplossingen. Een complete AI-bouwworkflow waarmee gebruikers snel afbeeldingen kunnen taggen, classificatiecategorieën kunnen toewijzen en meer.

Visualisatie van AI-resultaten

Een naadloze integratie van op AI gebaseerde resultaten in de Digital Inspection Twin-workflow. Visualiseer snel AI-classificatieresultaten, zoals begrenzingsvakken en classificaties worden doorzoekbaar gemaakt via onze uitgebreide verzameling dashboards en filters

AI-workflow-intelligentie

Het schalen van visuele inspectie is de sleutel tot elke bedrijfsoplossing. Magenta kan helpen bij het automatiseren van veel workflowactiviteiten om naadloze AI-aangedreven probleemidentificatie met bedrijfsprocessen en systemen te bieden. Magenta kan bijvoorbeeld worden geïntegreerd met ERP- en onderhoudssystemen om veldactiviteiten te plannen op basis van AI-resultaten.