SmartSense


De toekomst van industriële inspecties begint met Smartsense

Traditionele inspectiemethoden zijn traag en foutgevoelig. SmartSense helpt u defecten sneller op te sporen met een AI-platform dat uw inspectiegegevens nauwkeurig labelt, traint en beheert.

SmartSense stelt specialisten in staat om op afstand samen te werken met de lokale technicus.

Deze nieuwe manier van inspecties en onderhoud uitvoeren, waarbij de specialist niet hoeft te reizen, verbetert niet alleen de efficiëntie van inspecties, maar biedt ook een goede oplossing in tijden dat het moeilijk is om te reizen zoals tijdens de huidige COVID-19 crisis.

SmartSense biedt u krachtige computervisie, machine learning en 3D Digital Twin-tools waarmee u inspecties sneller, veiliger en efficiënter kunt uitvoeren. In plaats van duizenden inspectiebeelden één voor één te bekijken, kunt u onze fotogrammetrietechnologie gebruiken om uw 2D-gegevens om te zetten in digitale tweelingen. Deze modellen laten u zien hoe activa in de loop van de tijd zijn veranderd, zodat u hun toekomstige toestand beter kunt voorspellen, uw reparatieschema kunt optimaliseren en kostbare storingen kunt voorkomen.

Optioneel biedt SmartSense een natuurlijke taalinterface voor alle relevante interne systemen (bijv. ERP, Onderhoud en Documentbeheer) om hun mogelijkheden uit te breiden en te verbeteren en maakt gebruik van elk apparaat (telefoons, tablets, enz.) oplossingen op het juiste moment en op de juiste plaats.

Verbeter de kwaliteit van uw (drone)-inspecties met nauwkeurige labels en machine learning

Op maat gedefinieerde segmentatie en labeling geeft u volledige controle over uw datakwaliteit. Definieer uw eigen terminologie om ervoor te zorgen dat uw labels nauwkeurig zijn en dat uw team met dezelfde gegevens werkt. Elke keer dat u een asset inspecteert, traint machine learning uw AI-model om afwijkingen op te sporen en uw voorspellende prestatiestrategie voortdurend te optimaliseren.

Train uw AI-model zodat u winstgevende beslissingen kunt nemen op basis van betrouwbare gegevens

SmartSense geeft je totale controle over hoe je je AI-model traint. Op basis van UW input verbetert het continu de kwaliteit van uw gegevens, zodat u afwijkingen snel kunt identificeren. Dan kunt u actie ondernemen voordat defecten gevaarlijk of kostbaar worden. Elke keer dat u SmartSense gebruikt, wordt het slimmer: door computervisie en machine learning toe te passen om de specifieke problemen van uw organisatie beter te begrijpen en uw inspecties efficiënter te maken.

Beheer toegang en (drone)-inspectiegegevens in één enkel platform

SmartSense brengt al uw belanghebbenden samen in een beveiligd platform waar u kunt samenwerken aan inspecties. Beheer gebruikers vanaf een centrale console en houd uw gegevens veilig door verschillende toegangsniveaus op te geven voor klanten, leveranciers, pilots en andere partners.

Krijg totale controle over uw AI-model

Verschillende organisaties hebben verschillende behoeften en normen. Veel platforms bieden echter cookie-cutter AI-modellen die geen rekening houden met uw branche of organisatie. Magenta geeft u volledige controle over uw AI-model, van de terminologie in uw labels tot uw normen. U hoeft geen derde partij in te huren om computervisie en machine learning te implementeren – SmartSense werkt gewoon zoals u doet.

SmartSense is een digitaal intelligent systeem dat van u, uw activagedrag en organisatiegegevens leert.